Grote regionale Duurzaamheidsbeurs in Volendam

Maar liefst 50 specialistische ondernemers komen zaterdag 22 april naar art hotel Spaander in Volendam om hun nieuwste producten te tonen op het gebied van duurzaamheid. De slogan is ‘noodzakelijk, inspirerend en winstgevend’. De beurs is gratis en is vanaf 10.00 uur te bezoeken. Om 11.00 uur opent wethouder Runderkamp van Edam-Volendam de beurs en om 13.00 uur is gedeputeerde Jaap Bond er. De bekende RTL4-weerman Reinier van den Berg en andere deskundigen geven in aparte zalen interessante presentaties. 

Op de beurs zijn stands in de categorieën: energie, hergebruik, voeding en natuur en mobiliteit. Bezoekers zien de nieuwste producten op het terrein van isolatie en krijgen van specialisten informatie over het gebruik van nieuwe energiebronnen. Zij worden geïnspireerd  door de kracht en smaak van streekproducten en gestimuleerd om 100% recyclede huis-tuin-en-keukenproducten te kopen. Op het gebied van vervoer worden de nieuwste modellen elektrische auto’s en e-bikes getoond. Kortom: een informatieve en gezellige totaalbeurs voor iedereen die wil bijdragen aan een beter milieu en wil besparen op zijn uitgaven.

De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam en Beemster. De drie wethouders Mario Hegger (Purmerend), Wim Runderkamp (Edam-Volendam) en Dick Butter (Beemster) zijn het er samen over eens: “Deze beurs is noodzakelijk, want actie van een ieder is geboden. Daarnaast door het veelzijdige programma voor iedereen inspirerend en met de vele specialisten erg handig als je wilt investeren in duurzaamheid. We raden een ieder aan een kijkje te komen nemen.”

Meer informatie over dit evenement is hier te vinden.